• Dansk
  • English

Velkommen til UCN Biblioteket

Biblioteket er uddannelsesbibliotek for hele UCN. Her kan du låne bøger og tidsskrifter, som er relevante for din uddannelse, og biblioteket tilbyder adgang til en lang række e-ressourcer.

Bibliotekspersonalet er specialister i informationssøgning, og vi står klar til at hjælpe og vejlede dig, når du skal i gang med projekter og opgaver, ligesom vi i samarbejde med uddannelserne tilbyder undervisning i litteratursøgning.

Bibliotekets betjente åbningstider på den enkelte afdelinger finder du her
 

Bliv låner på UCN Biblioteket

Nye studerende og kursister bliver automatisk oprettet som lånere. Du modtager en velkomsthilsen fra biblioteket i din UCN-mail. Heri kan du finde dine loginoplysninger, som du skal bruge til at reservere og låne bøger.  

Du er også velkommen til at kigge ind på biblioteket, og så hjælper vi dig.
 

Sådan bruger du bibliotekets hjemmeside ucnbib.dk

ucnbib.dk er navnet på den portal, som du befinder dig på lige nu. Den giver både adgang til søgning i de mange bøger m.m., som du kan låne igennem biblioteket, men samtidig er det også indgang til alle de andre ressourcer, som biblioteket formidler adgang til.

Du kan få et lille indblik i de mange muligheder ved at se den korte introduktionsvideo til ucnbib.dk (2½ min.), som du finder til højre på siden.


På gensyn på biblioteket  Smiley

 

 

Oprettet af: bme
Oprettet den: Mandag 16. august
Materialetype:
Kategori:

Introduktion til ucnbib.dk